Haaruitval bij vrouwen

Haaruitval, kaalheid, dunner wordend haar of kale plekken komen niet alleen bij mannen voor. Ongeveer 30% van de vrouwen krijgt hier, vooral op latere leeftijd, mee te maken. Haar is heel bepalend voor het uiterlijk, haarverlies kan emotioneel erg belastend zijn.

Haaruitval bij vrouwen; oorzaken

Haaruitval wordt bij vrouwen dikwijls veroorzaakt door Alopecia androgenetica, de erfelijke vorm van haaruitval. Bij vrouwen uit zich deze vooral op de middellijn van het hoofd. Achter de haargrens wordt de haarimplant steeds dunner en de hoofdhuid schijnt er doorheen.

Ook extreme stress kan een oorzaak zijn voor bovenmatige haaruitval. Vaak is deze haaruitval tijdelijk en groeit het haar na een bepaalde tijd weer terug.

Haarimplantatie, een ideale oplossing

De Biofibre® haarimplantatiemethode zoals Haarkliniek Westland toepast is een ideale oplossing bij de diverse vormen van kaalheid bij vrouwen. Dunne haarimplant, een terugwijkende haargrens en kale plekken worden opgevuld met de Biofibre® haarimplantaten. Het haar is niet van echt te onderscheiden en zelfs mooier en steviger dan het eigen haar.

haaruitval bij vrouwen

Voor en na vrouwen

Zie meer voorbeelden

Is Biofibre® Haarimplantatie geschikt voor u?

Biofibre® Haarimplantatie is geschikt voor de meeste mensen. Bij sommige mensen of in een specifieke situatie moet de behandeling echter worden afgeraden. Bij twijfel is de beoordeling van een arts noodzakelijk.

Check hieronder of de behandeling geschikt is voor u.

Check hier of de Biofibre ® Haarimplantatie geschikt is voor u!